الأربعاء، 13 مايو 2009

طريقة تزيين تورتة الزفاف

للتزيين نبتدي من اسفل الطبقة الكبيرة



طبعا الشكل الذي سترونه ليس اساس التطبيق ممكن بدل معين مربع او قلب على حسب الاختيار وهذا مجرد شرح تبسيطي وحتى الاداة لتثبيت ممكن ملعقة صغيرة او اي شي الواحد يبتكر

نبتدي نتبع الخطوط اللي رسمناها






نفس الخطوات ننبع مع الكيكة لصغيرة



نمر للجوانب على فكرة ممكن تشوفوا الشغل صعب بس هو سهل لان عجينة الفوندان تساعد على ثبات الكريمة ويثبت التزيين مكانه







شوفو كيف اصبحت الخطوات حلوة




دلوقت تجيبوا عجينة الفوندان او المرزيبان و تفردوها بعدين تجيبوا شكل زي(الوردة ) او اي شكل تفضلونه




هذي القطاعة ممكن الاستغناء عنها ممكن تقطيع باي شكل والتثبيت يكون يدوي عن طريق تبليل الوردة او اي شكل اخر بقليل من الماء ثم تثبيتها (بس مسحة ماء)


وبالكريمة دريم ويب او اي كريمة اخرى نمر على وسط كل وردة ونضع نقطة صغيرة (قلب الوردة او منطقة الرحيق


وبهذا النوع من القطاعات واذا ماتوفر ممكن حتى سكين او قطاعة البيتزا


نبلل المنطقة بالماء


ونلف كل شريطة


ونضغط عليها للتثبت


بشكل زي ده نقص العجينة المفرودة اول وحدة





















ونقص شريطة ثانية ولصقها بهذا الشكل





طبعا لازم قاعدة لتثبيت الطبقة الثانية والقاعدة متوفرة بكل مكان وبالاخص بمحل الحلويات


وهذا الشكل النهائي طبعا الوردة طبيعية فمافيها شغل جاهزة وهذه كيكتك بعد التزيين

اضافة بسيطة عن ا لستاند ممكن انتم تعملوه





دي الطريقة اللي تنحط بيها التورتة